Beauty

Wallen onder ogen verminderen met fillers

wallen onder ogen verminderen

Het is vervelend om last te hebben van wallen onder de ogen. Dit kan allerlei redenen hebben. Soms zijn ze heel hardnekkig en krijg je ze eigenlijk niet weg. Daardoor lijk je er altijd vermoeid uit te zien. Dit krijg je dan ook voortdurend te horen. Het lijkt alsof je altijd moe of ziek bent. Het is slim om hier iets aan te laten doen door de specialist.

Wallen onder ogen verminderen met fillers

Bijvoorbeeld door fillers onder de ogen te gebruiken. Hiermee is de natuurlijke look te behouden en kan je direct genieten van een goed resultaat. Het is goed mogelijk om dit voor jezelf voor elkaar te krijgen.

Problemen met donkere kringen

Vooral wanneer je jong bent kan je last krijgen van donkere kringen onder de ogen. Dit komt door bloedvaatjes die net onder de huid liggen. Niet iedereen heeft hetzelfde volume in de huid. Dat je wallen krijgt wanneer je ouder wordt, komt doordat de huid onder de ogen steeds dunner wordt. Een behandeling met fillers kan ook dan van waarde zijn. Dit helpt om de toename van de donkere kringen terug te dringen. Wel kan het soms slim zijn om ook de wangen en jukbeenderen te laten behandelen. Zo kun je voor een mooie en complete look zorgen bij jezelf.

wallen onder ogen verminderen

Lang genieten van het resultaat

Het is goed om te weten wat er mogelijk is met de fillers. De behandelend arts kan daar meer duidelijkheid over geven. Wel is het zo dat dit per persoon kan verschillen. Het is vaak zodat het 6 tot 12 maanden zichtbaar blijft. Het lichaam breekt de fillers wel op natuurlijke wijze af. Dit betekent dus ook dat het belangrijk is om dit zo nu en dan te herhalen om zo de look te kunnen behouden. Plan daarom altijd ook een vervolgafspraak in bij de arts. Dit geeft zekerheid over het behouden van de look. Dit is uiteindelijk wel ook de reden waarom je het gebruikt.

Wat kosten de fillers?

Het is voor het behandelen van fillers en kringen belangrijk om de juiste producten e gebruiken. Er zijn fillers van allerlei merken. Daarom is het ook goed om te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Je kan natuurlijk zelf ook je wensen kenbaar maken op dit gebied. Denk bijvoorbeeld aan het te behandelen gebied. Denk ook aan de hoeveelheid filler die je wilt gebruiken. Het is slim om eerst even goed te bekijken wat een arts rekent. Dit kan per specialist wel wat verschillen. Bovendien hangt dit ook af van het soort behandeling. Een consult met de arts helpt je om de prijs precies te bepalen. Bovendien is dit ook het moment waarop je meer kan leren over de mogelijkheden met de producten. Ook dat is belangrijk.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply