Lifestyle

Wat zijn de seks trends van dit moment?

wat zijn de seks trends van dit moment?

Wat zijn de seks trends van dit moment?

Niet alleen de mode heeft te maken met trends, ook de sekswereld blijkt gevoelig voor trends te zijn. Zeer gevoelig zelfs. Wel eens van teledildonica gehoord bijvoorbeeld? Het zijn trends op seksgebied, trends waarvan je houdt of wat je echt helemaal niets vindt.

Vibrerend ei
Zo kun je tegenwoordig in steeds grotere mate aan teledildonica doen. Noem het maar het van afstand prikkelen met behulp van computergestuurde speeltjes. Zo heb je het vibrerende ei, maar heb je tegenwoordig ook complete slips die al dan niet hevig vibreren. Dat vrouwen tegenwoordig wel eens een vibrerend ei dragen, wordt als steeds normaler beschouwd. Ook virtual reality heeft haar intrede in de sekswereld gedaan. Er zijn mannen die hun penis in een kunstmatige vagina stoppen en een VR-bril dragen waardoor het lijkt of ze een vrouw penetreren.

Langzamere seks
Hip is ook de wat langzamere seks. Steeds meer mensen gaan voor kwaliteit en minder voor kwantiteit. Langzame seks wordt gezien als het tegengif tegen de hectiek van alledag, want iedereen heeft het tegenwoordig enorm druk. Gemak dient de mens dus blijken ook uniseks speeltjes helemaal in tegenwoordig. Deze speeltjes kunnen zowel de man als de vrouw stimuleren en blijken zowel de G- als de P-spot bij de man prima te kunnen vinden. Ondertussen is ook BDSM een steeds meer ingeburgerd begrip geworden, veroorzaakt door onder meer de boeken die erover geschreven zijn en de films waarin BDSM de hoofdrol speelt.

Een gekleurde cockring kopen
Een cockring wordt ook wel penisring genoemd en zorgt ervoor dat een erectie steviger wordt en langer aanhoudt. Mannen op leeftijd merken dat het lastiger is om hun erectie lang genoeg aan te houden. Een cockring kopen biedt dan uitkomst, naast dat het een plezierige uitkomst is. Met een simpele cockring wordt de erectie harder en houd je het als man ook gewoon langer vol.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

 

Blog you zoen,

 

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply