Beauty

Win: 50 Euro Shoptegoed bij Big Green Smile

Een tijdje geleden heb ik meerdere enthousiaste reviews geschreven over een aantal producten uit de webshop Big Green Smile. Daaraan vast had ik ook  winacties gekoppeld! Ik reviewde o.a. twee prachtige haarverzorgingsproducten van het mooie merk OGARIO LONDON en een prachtig  natuurlijke en biologische huidverzorgingsproduct van het merk Antipodes Joyous Protein- Rich Night Replenish Serum uit Nieuw-Zeeland waarbij de ingrediënten geheel  terug te vinden zijn naar de natuurlijke bron en de verpakkingen zijn recyclebaar en duurzaam. Je kunt de artikelen hier nog eens teruglezen: 1 en 2. Vandaag geef ik weer iets leuks weg aan 1 van mijn gelukkige en trouwe en lieve lezeressen. Want ja, we zitten nog steeds in de “Happy B-Day to me” week. En vandaag is de 1 na laatste winactie…….maar wat voor 1!!!!!

BigGreenSmile verkoopt uitsluitend ecologische merken van natuurlijke verzorging en schoonmaak producten

 

In deze 1 na  laatste winactie van deze week, mag ik samen met de webshop Big Green Smile, 1 van mijn gelukkige lezeressen blij maken met maar liefst € 50,- gratis shop tegoed + gratis verzending (geldig voor Nederland en België)! Wat je hier voor moet doen lees je hieronder.

Wat moet je doen om deel te nemen aan deze winactie?

– Volg Beautytag op instagram
– Volg beautytag op Facebook en deel deze winactie met de tekst:  Vier de verjaardag van Beautytag, en maak kans op € 50,- shoptegoed bij @BigGreenSmileNL.
– Laat een berichtje achter waarin je vermeld dat je meedoet.

HEEL VEEL SUCCES!

Deze winactie loopt tot en met 3 FEBRUARI 2017. De winnares krijgt van mij een persoonlijk bericht.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Wat ga jij kopen voor € 50 shop tegoed?

Blog you zoen

Claudia XOXO

You Might Also Like

21 Comments

 • Reply
  Ling Choi
  januari 19, 2017 at 1:09 pm

  Ik zou gezichtsmakers, de producten van Ecover, vochtinbrengende crème en shampoo’s kopen! Wat een feest als ik daaar mag shoppen. Ik heb het bericht gedeeld!

 • Reply
  Marian Zw.
  januari 19, 2017 at 2:22 pm

  Bericht op Facebook gedeeld, Ik loot graag mee voor deze super fijne prijs!

 • Reply
  Lucie
  januari 19, 2017 at 4:51 pm

  Wat een heerlijke kans op pure producten! Mocht ik de geluksvogel zijn, dan zou ik waarschijnlijk een verzorgingsproduct van Burt’s Bees zoals de Burt’s Bees Radiance Oog Crème kiezen, want daar worden de bijtjes én ikzelf heel blij van! En met de lenteschoonmaak in het vooruitzicht, zou ik een paar reinigingsproducten kiezen zoals Ecozone 3-in-1 Keukenreiniger & Ontvetter, voor een schoon huis én een schone wereld!

 • Reply
  Anja
  januari 19, 2017 at 5:54 pm

  Wat een super prijs! Ze hebben zo ongeloofelijk veel keuze. Ik denk dat ik een paar verzorgingsproducten uit zou zoeken.

  • Reply
   Anja
   januari 19, 2017 at 5:55 pm

   Ik volg je al tijdje via Fb, heb bericht gedeeld en volg je ook al tijdje via Insta (bakra1979)

 • Reply
  Linda
  januari 19, 2017 at 7:08 pm

  Super leuke actie en heerlijk om dit eens uit te mogen proberen, ik doe mee.

 • Reply
  ilsiee prins
  januari 19, 2017 at 7:31 pm

  Superleuk!!!!! Heb zelf ook al eens wat besteld via de webshop, echt superfijne producten allemaal!
  Ik doe graag mee..
  Groetje Ilsiee

 • Reply
  Gonny
  januari 19, 2017 at 7:54 pm

  Hieperdepiep hoeraaaahhhh…

  Wow… ik krijg een Big green smile van deze super actie.
  Ik wil graag een pot kokosolie een deo zonder schadelijke stoffen.
  En om de big green smile weg te poetsen bestel ik dan een nstuurlijke tandpasta zonder fluoride. Ik heb al gekeken… te veel keuze hierin!

  Geniet nog van je vakantie.
  X

 • Reply
  Sazou
  januari 19, 2017 at 10:07 pm

  Sawadee ka! Alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag Claudia: Hip hip hooray!
  En YAY wat een waanzinnig feestje vier jij op je blog, met zoveel lieve winacties! Wow! :0
  Van Big Green Smile gaat mijn groene beauty hartje zeker sneller kloppen! Zoveel geweldige natuurlijke, proefdiervrije & duurzame merken! Dus JA, ik doe dolgraag mee 😀
  Onwijs bedankt voor deze gave winkans & geniet volop van jullie mooie… ehhh prachtige (mooi mag je daar niet zeggen hè 😉 ) reis in Thailand! XOXO

 • Reply
  Linda Raaijmakers
  januari 19, 2017 at 10:28 pm

  Ik zou met mijn moeder en zus shoppen. Zelf zou ik gaan voor een mooie oogschaduw maar ik denk dat mijn moeder en zus beiden voor een handcreme zouden gaan. Mijn zus zou er misschien na aandringen van mij nog wat uitzoeken voor zichzelf want die vindt dat ik haar teveel verwen met dit soort dingen. Maar hee, ze werkt hard in de zorg dus wat ontspanning en verwennerij is dan extra fijn toch?

 • Reply
  Lesley
  januari 19, 2017 at 10:59 pm

  O hier doe ik graag aan mee, ik had je al gefeliciteerd maar nogmaals van harte! Ik ben erg benieuwd naar Big Green Smile. Ik heb er nog nooit wat gekocht maar ken wel de producten die er verkocht worden! O.a. het wasmiddel.

 • Reply
  Desiree Oliveiro
  januari 20, 2017 at 4:39 am

  Hey Bbday woman ik volg je op instagram en op FB Lijkt me geweldig om hier aan mee te doen! 😉
  Vingers crossed <3

  Liefs, Desiree

 • Reply
  elisabeth maria martina
  januari 20, 2017 at 11:30 am

  wat een heerlijke verwennerij

 • Reply
  Blog & Beauty
  januari 20, 2017 at 12:26 pm

  Wat een heerlijke winactie heb jij opgezet daar onder het parasolletje en met je cocktail in je hand. Had je daar zomaar tijd voor. Ik kan me voorstellen dat je ontzettend geniet daar, en het is je ook gegund. Ik sla deze winactie even over, omdat ik zelf al shop bij Big Green Smile, maar ik wil iedereen even succes wensen.

 • Reply
  jeapiebel
  januari 20, 2017 at 3:05 pm

  Ik doe mee, gezellig. 🙂

 • Reply
  Claudia Diependaal
  januari 20, 2017 at 4:09 pm

  Ik volg je overal. Ik doe graag mee.

 • Reply
  melissa van oostveldt
  januari 22, 2017 at 10:33 am

  super ik hoop het hihi x

 • Reply
  Anita te Gussinklo
  januari 24, 2017 at 11:50 am

  Inderdaad wat een toffe winacties, ik loot graag mee, heerlijke verwennerij.

 • Reply
  Tamara TS
  januari 27, 2017 at 3:48 pm

  Ik kom nog snel even meedoen! Lijkt me geweldig, ik heb zulke goede verhalen gelezen over Big Green Smile en ik ben er zelf ook benieuwd naar geworden.
  (Insta @paramara1982, FB Tamara Mara Großmaul)

 • Reply
  Maaike
  januari 27, 2017 at 4:27 pm

  Yes, I’m in!

 • Reply
  Nadia
  februari 3, 2017 at 2:47 pm

  Wat gaaf! Lavera en Buurt Bee’s hebben geweldige producten, dus dat zou een grote inkoop kunnen worden met het shoptegoed bij Big Green Smile. Ik doe graag mee. Volg je al lang op Instagram & Facebook en heb deze geweldige actie op FB gedeeld.

 • Leave a Reply