Beauty

Manna Kadar Lip Locked Priming Gloss Stain

In de laatste Limited Edition Blux Box zat een product wat mijn aandacht trok, namelijk een multifunctioneel lipproduct van Manna Kadar. Het is een lipgloss, stain en primer in één. Dat klinkt als het perfecte make-up product voor iedere beautyliefhebber.  Maar is dat ook zo? Ik test het graag voor jullie uit.

Manna Kadar

Manna Kadar is opgegroeid in Parijs,  Frankrijk met de romantiek, schoonheid en elegantie. Laat de natuurlijke schoonheid van de stad je hart veroveren en geef je ogen de kans geven om de pure vorm van mode en schoonheid te zien. Dit was de wereld van de cosmetica -goeroe Manna Kadar tot de leeftijd van 16. Op dat moment, pakte Mana haar leven op en nam haar beste beauty geheimen mee naar Zuid-Californië. Als een echte zakenvrouw was ze vastbesloten om van haar leven een succesverhaal te maken. Ze opende gelijk twee bruinings- en schoonheidssalons. In januari van 2012,  Manna Kadar Cosmetics, een fashion- foward productlijn was geboren. Haar make-up lijn bevat verschillende producten die bekend staan om hun multifunctionaliteit. Waaronder dus de lip locked gloss stain.

Manna Kadar

Lip Locked Gloss Stain

Manna Kadar lip Locked Gloss Stain is de nieuwste innovatie op het gebied van lipgloss. Het product bevat een Lipgloss, Primer en een Stain in één. Dit product wordt dus verkocht als een primer gloss stain.  Ik weet niet zeker hoe dit product een ‘primer’ kan zijn. De indrukwekkende kleur Lucky die ik heb getest, zou helemaal wegvallen als je deze kleur zou gebruiken als primer voor een ander lipproduct???? is  Het woord ‘primer’  in deze lijkt me niet helemaal op zijn plaats. Het woord wordt belangrijker gemaakt dan dat het in het echt is. Het is een product claim wat in mijn ogen niet waar is. De reden waarom ik hier iets over zeg, is dat ik niemand wijs wil maken dat dit een lip primer product is.  Soms vraag ik me wel eens af waarom cosmetica bedrijven producten maken met onjuiste benamingen. Het is toch een soort van misleidende reclame of niet?  De Lipgloss zit in een smal rechthoekige doosje en het product zit in een plastic doorzichtig omhulsel met een zwarte dop. De kleur zie je goed zitten en het oogt best wel chique en strak. Ik heb de kleur Lucky, wat toevallig. Het woord happy past namelijk helemaal bij mijn persoonlijkheid.  De kleur is  nude roze kleur!

Ingrediënten

De formule is vrij van parabenen, zorgt voor een rijke, langdurige stain met een matte afwerking, terwijl de vitamines A en E de lippen glad en zacht houdt. Bessen extract zorgt dat de lippen gevoed blijven. Het merk is dierproefvrij.

Manna Kadar gloss hand

Wat vind ik ervan?

Afgezien van het feit dat dit product in mijn ogen een misleidende naam heeft, ben ik echt wel onder de indruk van het effect. Het product is absoluut zeer glossy. Het is erg ondoorzichtig en gepigmenteerd maar het voelt ongelofelijk licht aan op de lippen. De kleur die je ziet neigt naar oud roze/ nude roze. Het product droogt niet op en zelfs als ik de gloss voor het grootste gedeelte uit heb gesmeerd zie ik geen droogteplekjes. De gloss is absoluut niet plakkerig dus ideaal voor mensen die een hekel hebben aan een kleverige glans. De nude kleur is een perfecte kleur voor mij, natuurlijk en subtiel, ideaal voor dagelijks gebruik en voor in je handtas.  Wat misschien een klein minpuntje kan zijn is dat je het product na het eten en drinken weer opnieuw moet toepassen. Zelfs als je een klein drankje gedurende dag neemt.  Dan wordt de kleur mat. Ik houd van hoe de gloss functioneert als een comfortabel en gepigmenteerde lipgloss.  Het is een super lipgloss voor een geweldig glamoureus effect, ook voor diep in de nacht. Ik zou zeker overwegen in de toekomst een andere kleur aan te schaffen, maar het enige wat me een beetje tegen houdt om volledig uit mijn dak te gaan, is de prijs. Er zijn 9 kleuren in deze lijn en de full-sized lipgloss is te koop op de website Manna Kadar voor € 21,95 per stuk. Manna Kadar heeft op dit moment een set van 4 Lip Locked mini’s te koop voor € 16,20, maar ik kan niet beslissen of ik € 16, 20 wil uitgeven aan mini’s  Ik zit in tweestrijd. Ik zou zeggen dat als je een kans hebt om een Manna Kadar Lip Locked Priming Gloss Stain te kopen dat je er absoluut voor moet gaan.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Wat vind jij van dit product? en gebruik jij ook een lipgloss?

 

Blog you zoen

 

Claudia XOXO

 

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Babs
  augustus 30, 2016 at 4:49 pm

  Inderdaad een pittige prijs. Ik begrijp ook niet al die claims, net zoals nagellak die 14 dagen mooi blijft zitten en na 4 is het al lelijk. Gek eigenlijk dat niemand dan terug gaat naar de winkel. En zo weet iedereen vast nog wel wat voorbeelden.
  Wel een mooie lipstick/gloss/stain lijkt mij, omdat hij niet kleverig is.. mooi dus!

 • Reply
  Jonna@Burgertrutjes
  augustus 30, 2016 at 7:30 pm

  Ken dit merk nog niet, wil wel een keer een mini versie uitproberen 🙂
  Kleur is wel heel mooi!

 • Reply
  Mariska
  augustus 30, 2016 at 10:04 pm

  Voor een set voor 4 mini’s zou ik het nog wel doen :O ben ook zo gek geweest om 40 euro uit te geven aan een lipgloss set van Anastasia. Denk dat dit kleurtje je ook mooi staat 😀

 • Reply
  Hilde
  augustus 31, 2016 at 8:01 pm

  Met lipgloss koop ik eigenlijk meestal budget, omdat je het vaak toch snel moet bijwerken. De kleur vind ik wel mooi!

 • Leave a Reply