Beauty

Beauty Kitchen Duurzame Beautycadeaus

Beauty Kitchen Duurzame Beautycadeaus
Beauty Kitchen Duurzame Beautycadeaus
Het wordt weer kouder en de dagen worden korter. De gezellige decembermaand komt eraan! Tijdens de feestdagen is belangrijk dat je samen bent met familie en vrienden en laat je ze weten hoeveel je om ze geeft. Hier horen natuurlijk passende cadeautjes bij. Hierbij houd je – als het goed is – rekening met duurzaamheid en het milieu. Beauty Kitchen heeft dit jaar weer een aantal mooie cadeautjes voor de feestdagen die niet alleen leuk zijn om te geven, maar die vooral ook duurzaam zijn.

De December Gifts van Beauty Kitchen bestaan uit de volgende producten:

  • 0% Plastic Eco Glitter Balm. Plastic Eco Glitter Balm0% Plastic Eco Glitter Balm is de musthave voor alleeco-beauties. Geen plastic te bekennen, 100% natuurlijken gecertificeerd veganistisch. Je kunt de zilverkleurigeglitters aanbrengen op je gezicht, lippen en lichaam, demogelijkheden zijn eindeloos. De kleine verpakking vanglas en aluminium stop je makkelijk in je handtas vooreen touch-up. 0% Plastic Eco Glitter Balm is bij uitstekgeschikt voor de feestdagen.

Beauty Kitchen Duurzame Beautycadeaus

 

  • Raw Inventions Rainbow Baby Bath Bombs. Het perfecte verwencadeau voor in bad! Deze set bevat15 mini bruisballen in vrolijke kleuren. De bruisballenzijn veganistisch en kunnen in bad of onder dedouche worden gebruikt. De ballen zijn verrijkt metvijf verschillende aromatische geuren die je zintuigenprikkelen. Voeg er twee toe aan je bad voor datwelverdiende momentje voor jezelf. Of laat een bruisbaloplossen op de grond van je de douche en geniet vaneen heerlijk verkwikkende geur tijdens het douchen.

Beauty Kitchen Duurzame Beautycadeaus

 

  • Abyssinian Oil Cadeauset.  Deze set bevat vier producten uit de Abyssinian Oil-lijn. De productenuit deze lijn zijn ultra-hydraterend door de krachtige samenstellingvan voedende oliën uit plantenzaden, erucazuur en omega 3, 6 en9 en geven het vochtgehalte in de huid een boost. Alle productenin de set zijn geschikt voor alle huidtypen (vooral de gevoelige- ofprobleemhuid), veganistisch en 100% natuurlijk:•Abyssinian Oil Prime Time Cream Cleanser (30ml), reinigt terwijlhet de huid van vocht voorziet•Abyssinian Oil Hydra Boost Day Cream (30ml), hydrateert dedroge huid en reguleert de talgproductie zodat een vette huid weerin balans komt•Abyssinian Oil Quick Fix Moisture Mask (30ml), zorgt voor eendiepe hydratatie van de huid. Voor een prachtige glow•Abyssinian Oil Hydra Intense Facial Oil (15ml), bevat een hooggehalte aan krachtige oliën waarvan is bewezen dat ze de huidhelpen hydrateren, verstevigen en verzachten.

Beauty Kitchen Duurzame Beautycadeaus

 

  • Seahorse Plankton+ Cadeauset. Seahorse Plankton+ CadeausetDeze set bevat vijf producten uit de Seahorse Plankton+ lijn. Deproducten bevatten een effectief complex van mariene extracten,zoals microalgen, duurzaam gekweekt plankton en een mix vandrie met de hand geoogste zeewieren. Alle producten in de setzijn geschikt voor alle huidtypen en hebben bovendien een anti-agewerking. Sea Horse Plankton+ is veganistisch en 100% natuurlijk:•Seahorse Plankton+ Facial Konjac Sponge, diepe reiniging vande poriën voor een schone, stralende en zijdezachte huid•Seahorse Plankton+ Revitalising Gel Cleanser (30ml), een mildecleanser om make-up, maskers en onzuiverheden te verwijderen•Seahorse Plankton+ Really Radiant Moisturiser (17ml), wordtdiep in de huid opgenomen en zorgt voor een langdurige hydratatie•Seahorse Plankton+ 5 Minute Miracle Mask, hydrateert in vijfminuten, voor een vollere en stralende huid•Seahorse Plankton+ High Definition Facial Oil (10ml), verrijktmet microalgen voor een niet-vette intense verzorgingConsumentenadviesprijs €34,49/se

Zero Waste – doe mee!

Alle The Sustainables verpakkingen zijn duurzaam. De flacons zijn gemaakt van aluminiumen daardoor uitstekend geschikt voor hergebruik. Op de verpakkingen staat het logo RETURN•REFILL•REPEAT wat betekent dat je ze bij Holland & Barrett kunt inleveren. Als dank ontvang je 200 Passie-punten (ter waarde van € 2,-) op je spaarkaart. De lege verpakkingen gaan terug naar Beauty Kitchen, worden gereinigd en daarna opnieuw gebruikt! Dit proces is uniek omdat het hier niet gaat om recycling maar om hergebruik.

PLASTIC SOUP FOUNDATION

Wist je dat 99% van alle verpakkingen van schoonheidsproducten wordt weggegooid na slechts één keer gebruikt te zijn? Beauty Kitchen heeft de handen ineen geslagen met de Plastic Soup Foundation om campagne te voeren tegen 1) eenmalig gebruik van plastic in verpakkingen van schoonheidsproducten

2) het gebruik van microplastic in schoonheidsproducten

Deze lijn is verkrijgbaar bij Hollandandbarrett.  

Zoek je nog een ander milieuvriendelijk en praktisch kado?


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

 

Ken jij het merk Beauty Kitchen?

 

Blog you zoen,

 

Claudia XOXO

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply