Beauty Lifestyle

Beste Wensen Video 2018

Een paar weken geleden kreeg ik van Floor van Xhappylifestyle de vraag of ik samen met haar en andere Youtubers/bloggers aan onze lieve volgers te vertellen wat onze doelen zijn voor 2018 en wat we onze lieve en trouwe volgers wensen. Floor maakt graag foto’s en filmpjes op You Tube en is verslaafd aan make-up. Hieronder de link van onze Beste Wensen Video voor 2018.

Ik hoop dat jullie een hele gezellige kerstdagen hebben gehad.  Die van ons begon ik op 23 december met een Thaise maaltijd en die eindigde gisteravond om 23:30 bij de Griek in Groningen. Dus het was weer één groot vreetfestijn. Maar het was allemaal heel erg gezellig. Wij hebben kerst gevierd met onze Lara en met mijn moeder en met vrienden. We hadden alle dagen eigenlijk perfect ingepland. En vanmiddag vier ik tijdens de lunch nog derde kerstdag met een vriendin. Er is in Groningen een nieuw Italiaanse bistro gekomen.  Waar je dagelijks terecht kan voor smaakvolle bistrogerechten, kazen, worst en wijn. Dus we zijn heel erg benieuwd. En ga ik lekker op de fiets…niet dat dat wat uithaalt maar toch….

Ik heb nog een erg mooi kadootje gekregen van Santa. Iets wat ik erg graag wilde……hoe weet die man dat toch…hahahaha. Ik heb hele mooie gouden oorbellen gekregen met een parel. Het kadootje lag al sinds 24 december onder de boom maar ik had hem niet gezien, hilarisch toch? Pas gisteravond omdat er een kerstbal gevallen was, zag ik het pakje……en Santa zei niks hè?

Ik wens jullie de allerbeste wensen, een jaar zonder zorgen tegemoet, met vriendschap in overvloed en elke dag een dosis geluk, zo kan het nieuwe jaar al niet meer stuk. Een gelukkig, fantastisch en gezond 2018!♥


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

 

Hoe heb jij kerst gevierd en heb jij nog goede voornemens voor 2018?

Blog you zoen,

 

Claudia XOXO

 

 

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Nicole Orriëns
  december 27, 2017 at 10:56 am

  Jij ook de beste wensen voor het nieuwe jaar! Goede voornemens heb ik eigenlijk niet.

 • Reply
  Vera
  december 27, 2017 at 11:43 am

  Leuk zo dat filmpje met alle vloggers samen!

 • Reply
  Manon
  december 27, 2017 at 12:06 pm

  Wat een leuke video van een aantal vloggers zo samen! Beste wensen alvast!!!

 • Reply
  Lotte
  december 27, 2017 at 3:36 pm

  Wat een leuke video! Jij ook vast een heel gelukkig en gezond nieuwjaar, en ik geloof dat je je doelen gaat behalen 😀 Ik heb nog niet echt goede voornemens bedacht maar ik heb nog een paar dagen haha.

 • Reply
  Eke
  december 27, 2017 at 10:32 pm

  Klinkt als een heerlijke kerst! De video zag ik al voorbij komen op Facebook, leuk gedaan! Niet echt voornemens hier voor het nieuwe jaar, haha.

 • Reply
  Mieke | mieksmind
  december 27, 2017 at 10:50 pm

  jullie ook de beste wensen voor het nieuwe jaar, leuk gedaan zo samen

 • Reply
  Karlien
  december 28, 2017 at 12:20 am

  Super fijn zo n filmpje
  Ik wens je fijne feesten en alvast een mooi Nieuw jaar

  Groetjes
  Karlien

 • Reply
  Natalie
  december 28, 2017 at 12:52 pm

  Super leuke video collage! Voor jullie allemaal ook een mooi nieuw jaar!

 • Reply
  Laura
  december 28, 2017 at 3:26 pm

  Hele leuke video!! Alle goeds voor jou ook!!

 • Leave a Reply