Fashion

Biker Boots een Hip en Trendy Fashion Item

Biker Boots zag ik voor het eerst onder piekerige zomen van de prachtige Valentino fluwelen avondjurken in dit winter 2017 seizoen, wat maar één ding betekent – een onverwachte wending op de klassieke herfstlaars is wat het nu is. Van de afgetopte neus van Alexander McQueen tot de monochroom variant bij Proenza Schouler, ik ben fan van de hernieuwde motorlaarzen om het najaar mee te beginnen. Deze laarzen zijn cool en modieus! De stoere zwarte laarzen blijven dit seizoen een musthave en  zijn gemakkelijk te combineren met elke outfits. Ik droeg ze vorig weekend onder een zwarte elegante lange rok. 

Wie heeft er ooit gezegd dat je genoeg schoenen kunt hebben? Mijn hubby, whahahahahaha. Dit kan natuurlijk nooit in mijn ogen, zeg ik dan. Waarop hij dan heel hard begint de lachen. Er is altijd nog wel een schoen die ik graag wil hebben. En dat is in mijn ogen de biker boots. Elke fashionista moet minstens één paar van deze stoere boots haar schoenencollectie hebben. Biker boots zijn dé trend van dit moment en helemaal hip.

Dus tijdens mijn zoektocht naar de perfecte biker boots stuitte ik op de site van Sacha. Hier hebben ze echt een enorme collectie biker boots met opvallende gespen tot boots met embroidery of studs, bij Sacha hebben ze het allemaal! Ook zijn ze de cut out boots natuurlijk niet vergeten!  Deze trend is perfect voor elke girly die zich van haar stoere kant wil laten zien! Met deze coole boots wordt ook ik  namelijk direct omgetoverd in heuse rockchick.

Deze Biker boots  heb ik vervolgens uitgezocht.  Stoer maar toch met een vleugje glam en elegantie. Ik was vorig weekend met 3 vriendinnen in Amsterdam en we hadden een hele dag afspraken staan en we gingen alles lopend doen. Dus deze biker boots kwamen als geroepen zodat ik ze gelijk kon gaan inlopen. En ik kan je zeggen…..eindelijk geen pijnlijke voeten meer. Want iedereen kent mij als ClaudiaHogeHak, alles deed ik op hoge hakken(ik kan er zelfs op hardlopen). Nauurlijk blijf ik trouw aan mijn hakken maar deze biker boots hebben wel een beetje mijn hart verovert. Deze boots met parels geven mij een dosis elegantie en een rock ’n roll touch voor de ”badass” uitstraling! Deze stoere laarzen passen daarom ook heel erg goed onder een destroyed jeans of een mooie zwarte skinny. Met deze biker boots creëer je snel een stoere, nonchalante look wat heel mooi past bij bijvoorbeeld een leren bikerjasje of een gebreid lang vest. En hoe fijn: de schoenen zijn ook nog eens lekker warm en lopen heerlijk!

Details

De zwarte biker boots uit de Sacha Essential Collectie hebben drie decoratieve gespen parels. Op de achterzijde van de biker boots zitten subtiele studs. De binnenzijde van de biker boots is van suède. De buitenzijde is van leer. De hakhoogte is 4 cm, gemeten vanaf de hiel.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Wat vind jij van deze biker boots?

 

Blog you zoen

 

Claudia XOXO

 

 

 

 

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Sanne
  februari 9, 2018 at 9:34 pm

  oh die schoenen zijn zo leuk. IK zou ze zelf ook kopen.

 • Reply
  Blog & Beauty
  februari 9, 2018 at 11:45 pm

  Je hebt hele mooie boots uitgezocht! Zeker onmisbaar! Ik heb ook nooit genoeg hoor! Hoe vaak ik al tegen mijn man heb moeten zeggen: “ … die kleur past bij!” of “ … zo’n hakje heb ik nog niet!”

 • Reply
  Fleur
  februari 10, 2018 at 8:42 am

  Geweldige boots! Ik heb ook een paar en ideaal in de winter als het buiten iets te glad is voor een hakje

 • Reply
  MC Kleuver
  februari 10, 2018 at 5:13 pm

  Ze zien er heel stijlvol uit. Al zou ik ze niet gauw kiezen. Ook niet als ik een meisje was geweest, haha.

 • Reply
  Eva
  februari 10, 2018 at 5:40 pm

  Ze zijn heelll leuk! Die zou ik zo dragen <3 Mijn vriend zegt ook altijd dat ik teveel schoenen heb haha, mannen begrijpen het gewoon niet.

 • Reply
  Bianca
  februari 10, 2018 at 8:15 pm

  Ik vind deze boots heel gaaf! Zelf draag ik nooit zoiets omdat het er bij mij altijd zo lomp uit ziet x

 • Reply
  Silkeblogs
  februari 11, 2018 at 3:11 pm

  Ik vind ze prachtig. Ik heb ook een aantal van dit soort laarsjes, echt zalig om te dragen!

 • Reply
  Nicole Orriëns
  februari 19, 2018 at 8:06 am

  Ik vind het wel grappig dat op die stoere biker boots lieflijke witte kralen zitten.

 • Leave a Reply