Food

Cake report: Peer met chocolade taart

Resultaat

Dit is het tweede recept van Jan Willem Vrieling die hij deelt op facebook. Jan Willem Vrieling was uitbater van Puur! Natural food. Jan Willem vindt dat iedereen mag genieten van zijn creatieve creaties. Deze overheerlijke peer chocolade taart deel ik dan weer graag met jullie.

ingedienten (Medium)

Ingrediënten:

  • 165 gr roomboter
  • 165 gr witte basterdsuiker
  • 2 eieren
  • 215 gr zelfrijzend bakmeel
  • 1 blik peertjes
  • 2 repen pure chocolade( breken in kleine stukjes)
  • bakpapier

Bereiding:

Laat de roomboter op zacht vuur smelten in de pan, meng met de spatel de zachte roomboter met de suiker tot een luchtig geheel. Roer 1 voor 1 de eieren de eieren er door. Daarna het bakmeel er doorheen mengen totdat alles luchtig is. Doe de mengsel in een taartvorm en verdeel het gelijkmatig. Verdeel de peer partjes over de taart en druk voorzichtig aan. Strooi vervolgens de kleine in stukjes gehakte chocolade over de taart. Daarna lekker afbakken in de oven op 180 graden, 35 minuten. Deze topper is ook weer zo lekker en zo gemakkelijk om te maken. Geniet ervan!

ei met beslag (Medium)Beslag met peer en choco (Medium)

 

taartstuk (Medium)


 

Wat vind jij van deze chocolade perentaart?

 

Blog you zoen

Claudia XOXO

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply