Fashion Lifestyle

Mrs Ibiza the towel story

A towel with a story wat klinkt dat heerlijk poëtisch en romantisch. Het doet me denken aan mijn handdoek die ik al jaren meeneem op vakantie. Die op al heel wat stranden heeft gelegen over de hele wereld en als hij kon schrijven een bestseller had geschreven over alle avonturen die we samen hebben meegemaakt. Mrs Ibiza wil niet alleen prachtige handdoeken maken, ze wil heel graag mensen inspireren erop uit te gaan, avonturen beleven, herinneringen en verhalen maken. Dat optimisme spreekt mij enorm aan. Als jullie deze blog lezen, lig ik waarschijnlijk met mijn kont op het strand van Sanur, Bali met mijn hamam handdoek van Mrs Ibiza.

Ik kan deze vakantie enorm goed gebruiken. Ik moet echt even de bekende batterij opladen en proberen te ontspannen. Een van de dingen waar ik enorm van ontspan is koken. Op Bali ga ik een kookworkshop doen bij de tv kok van vroeger Lonny. Daar heb ik zo ontzettend veel zin in. Mijn vriend en ik heb hebben afgesproken dat we in die 19 dagen niet teveel gaan doen dus lekker bij ons eigen zwembad liggen, lezen en eten staat voornamelijk op de planning. Van Mrs Ibiza kreeg ik speciaal voor mijn vakantie deze heerlijke towel ever.

Mrs Ibiza8

 

A Towel With A Story – The story of Mrs Ibiza

Genevieve van Spaendonck besloot na een periode vol tegenslagen op een dag dat het tijd was om vooruit te kijken. De gedachte aan een vakantie, om alles weer goed op de rit te krijgen, speelde door haar hoofd. De radio draaide op hetzelfde moment een klassieker van Madonna, en ze begon mee te zingen:

Tropical the island breeze
All of nature wild and free
This is where I long to be
La isla bonita

Na dit nummer wist ze meteen dat Ibiza haar ideale bestemming zou zijn.

Op dit zonnige eiland had ze ineens alle tijd om na te denken over haar leven. Haar hart ging sneller kloppen bij het idee om een eigen bedrijf te beginnen.
Iets ondernemen in de textielbranche dat leek haar wel wat, aangezien haar familie een rijke historie in de textiel heeft. Maar vanuit haar strandstoel kwam ze niet verder dan deze ingeving.

Eenmaal thuis bekeek ze de vakantiefoto’s en werd het haar duidelijk: de hele vakantie had ze letterlijk op haar idee gezeten. Een eigen hamamdoeken label!
En zo begon ze aan het avontuur: MRS IBIZA – A Towel With A Story

Mrs Ibiza1

MRS Ibiza handdoek

Ik kreeg van Mrs Ibiza een grote mint kleurige Salinas handdoek. Elke handdoek is uniek en heeft een andere wassing (een stonewash). Dit geeft de doek een stoere denim look. Heel mooi en speels! De franjes die eraan zitten worden met de hand geknoopt! Deze hamamdoek is heerlijk zacht, tijdloos en verkrijgbaar in trendy kleuren. Leverbaar in lichtblauw, lichtroze, mint, grijs en blauw. Het formaat van deze handdoek is 180X100 cm en is gemaakt van 100% hoogwaardig katoen. Waardoor de handdoek niet stug maar heerlijk zacht aanvoelt. Geen massa productie maar vakmanschap met aandacht voor de traditionele manier van produceren. De handdoeken worden gemaakt in een klein fabriekje in Turkije. Resultaat: een handgeweven handdoek die met liefde en toewijding is gemaakt. Dat maakt de MRS Ibiza hamandoek zo uniek. I love it! ♥

Let op: Formaat is inclusief de franjes. Omdat de hamamdoek handgeweven is kan het formaat soms 2-5% afwijken.

Eigenschappen

Deze MRS IBIZA hamamdoek droogt snel, voelt heerlijk zacht aan, is soepel en licht van gewicht. Dus ideaal om mee te nemen op reis.

Mrs Ibiza4

Gebruik

Je kan de MRS IBIZA handdoek overal mee naartoe nemen. O.a. strand, park, sauna, sportschool en badkamer.

Wasvoorschriften

MRS IBIZA hamamdoek is wasbaar op 30 graden en droogt erg snel. De handdoek kan op eigen risico ook warmer gewassen worden en in de droger. Gebruik van wasverzachter is niet nodig. Krimp van 3% kan voorkomen.

Mrs Ibiza6

My story on Bali so far

De MRS IBIZA hamamdoek is echt heel lekker zacht en voelt enorm soepel aan op de huid. Elke dag hier op Bali geniet ik van de heerlijke zachtheid en comfort van de stof. Wat me verder op viel is dat de handdoek erg snel droogt. Op het strand is deze handdoek by far het ‘mooiste meisje van de klas’. Ook heb ik diverse keren de handdoek gebruikt als sarong als ik ff een sateetje wilde halen bij de warung of een fresh coconut. Ik kreeg enorm veel positieve reacties. A towel with a story wat een mooie en positieve gedachte, iets wat mij erg aanspreekt. Het gaat Mrs Ibiza niet alleen om de verkoop van haar mooie handdoeken, ze wil mensen ook inspireren erop uit te gaan. Ga op avontuur and write your own stories!!. Dat heb ik dus nu ook met veel plezier gedaan. Deze handdoek blijft voortaan mijn maatje tijdens de vakanties. Dat de handdoek als een piepklein pakketje in de koffer kan is een enorme pré.

De Mrs Ibiza handdoek Salinas die ik heb kost € 29,50. Ook een ideaal vaderdagskado.

 

De mooie handdoeken van Mrs Ibiza zijn te koop op de site van MRS Ibiza

Dus pak je MRS IBIZA handdoek en trek eropuit! Make Your Own Story!


 

Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Wat zijn jouw vakantieplannen en wat vind je van deze hamamdoek?

 

Blog you zoen,

 

Claudia XOXO

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Melike
  juni 17, 2016 at 1:48 pm

  Dit lijkt mij echt een fijne handdoek om mee te nemen. Ook heel fijn dat hij goed in de koffer past! Mijn vakantie komt ook dichterbij hihi, dus ik ga dit even bekijken;) Heel leuk ook om je op vakantie te zien. Mooie foto’s!

  • Reply
   Claudia Struijck
   juni 19, 2016 at 9:47 am

   Dankjewel! We zijn net terug en hebben het heerlijke gehad! De handdoek heb ik overal mee naar toe genomen. Echt een lichtgewicht en hip en trendy!

 • Reply
  Jennifer
  juni 20, 2016 at 11:03 am

  Het klinkt een super handdoek Claudia! Ook fijn dat deze handdoek snel opdroogt en vooral belangrijk dat het zacht aan voelt. Dat vindt ik zelf ook wel erg prettig en vooral als je op vakantie op naar de zee gaat bijvoorbeeld. Zelf kende ik deze merk niet, maar het klinkt wel leuk. 🙂

 • Leave a Reply