Beauty

The Body Shop Special Edition-lijn Vanilla Pumpkin

The Body Shop Special Edition-lijn Vanilla Pumpkin

Vier de herfst met de nieuwe Special Edition-lijn Vanilla Pumpkin van The Body Shop®. Deze body care treats geven je een knus gevoel op een frisse herfstdag met warme akkoorden van pompoen, hazelnoot karamel, ahornsiroop en amandelmelk. Dus, trek je grootste trui aan en ontspan met deze zoete lekkernij.

The Body Shop Special Edition-lijn Vanilla Pumpkin

The Body Shop Special Edition-lijn Vanilla Pumpkin

Doe je laarzen aan en stamp in waterplassen. Duik in een hoop bladeren. Kruip in een hoekje op de bank met een kop zelfgemaakte soep en lekker warme dekentjes. De herfst is in aantocht en The Body Shop is er klaar voor! Vier de herfst met de nieuwe Special Edition-lijn Vanilla Pumpkin van The Body Shop®. Deze body care treats geven je een knus gevoel op een frisse herfstdag met warme akkoorden van pompoen, hazelnoot karamel, ahornsiroop en amandelmelk. Dus, trek je grootste trui aan en ontspan met deze zoete lekkernij.
Zorg dat je er snel bij bent, want het is een Special Edition, dus beperkt beschikbaar.

Special Edition Vanilla

Pumpkin Shower Gel 250ml, € 7. Je ruikt onweerstaanbaar dankzij deze milde Shower Gel met een rijke, crèmige textuur en zoete vanille uit
Madagaskar, pompoenpitten, hazelnoot karamel en ahornsiroop. Hij reinigt en verfrist je huid en laat een subtiele geur achter.

Pumpkin Body Butter 200ml, € 16 Winter skin won’t feel a thing dankzij deze intensief hydraterende blend van Community Fair Trade-sheaboter uit Ghana, Braziliaanse babassu-olie en sesamolie uit Nicaragua. Deze body butter houdt je huid 24 uur lang zacht en soepel en heeft een verleidelijke, subtiele geur.

Pumpkin Hand Cream 30ml, € 5.50 Houd je handen zacht en soepel met deze lichte, niet vette handcrème die snel intrekt. Hydrateer en bescherm je handen met een mix van Community Fair Trade-sheaboter uit Ghana en babassu-olie uit Brazilië.

Wil je meer lezen over de body mists van The Body Shop? Lees dan dit artikel. 


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

 

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply