Beauty

Gastblogger: Kimberly van Hoorn makeup artist en hairstylist

Met trots introduceer ik Kimberly van Hoorn als gastblogger voor de maand juli. Zij is werkzaam als All round make up artist en hairstylist. Kimberly heeft haar opleiding gevolgd bij Mieke Petiet Academy en haar passie is make-up en haar. In 2014 is ze uitgeroepen tot  “Best Dutch makeup artist 2014”.  En een jaar later werd ze gevraagd of ze de BENELUX wilde vertegenwoordigen in de International makeup championships in Dusseldorf en daar werd ze derde!! Ik heb Kimberly leren kennen bij FYEO Medical waarbij we beide waren uitgenodigd om een innovatieve personalized skincare  van het Franse Universkin van Croma -Pharma uit te gaan proberen. 

KIMBERLY VAN HOORN: All round make up artist en hairstylist uit Bergen op Zoom

 

Kimberly van Hoorn aan het woord

Super leuk dat Claudia mij gevraagd heeft om vandaag de gastblog te verzorgen en jullie iets te vertellen over mijzelf en over customized skincare.

Sinds 2012 ben ik werkzaam als make up artist. Flink gepakt en gezakt reis ik het hele land door en kom overal. Ik ontmoet elke dag weer nieuwe mensen, dat maakt mijn job zo leuk. Momenteel ben ik freelancer en is mijn werk enorm gevarieerd; fotoshoots, shows, video’s, lesgeven, workshops, bruiden you name it! Het verbaasd mij dat er nog steeds plaatsen zijn waar ik nog niet ben geweest!

Ook heb ik al voor mooie merken gewerkt zoals MAC en Bobbi Brown. Hierdoor heel wat kennis opgedaan, ik ben altijd op zoek en benieuwd naar nieuwe dingen en probeer het graag uit. Ben gek op flawless skin, bronzed lookjes en een healthy glow. Glow it up you women! Mijn visie is het hoeft niet veel te zijn om mooi te zijn. Ik hoor liever wat heb je een mooie huid dan welke foundation draag jij? Elke look die ik creëer is aangepast op de persoon “customized”. Net als mijn skincare van Universkin, zelfs die is “customized”.

Universkin is skincare next level, wat een uitvinding! Ik heb door de jaren heen al veel verschillende skincare mogen ervaren. De producten mogen alleen door artsen geadviseerd en gemengd worden. Bij het ‘basis’ serum worden werkzame ingrediënten bijgemengd die voor jouw huid nodig zijn.

Ruim 6 weken gebruik ik deze producten;

       2 serums, één voor de dag en één voor s ’nachts dit met o.a. aloë vera

       een luchtige dag & nacht-verzorging (zonder parfum)

       en de sun screen spf50+ voor als ik veel buiten ben & gaat mee naar het strand! Deze gaat over de dag verzorging heen en mijn huid                   oogt ook beter.

De producten zijn erg fijn van textuur, de serums trekken goed in mijn huid. Mijn huid voelt comfortabel en mijn make up gaat er heel mooi overheen, een ideale basis dus! Overdag werkt het meer tegen mijn talgproductie dus tegen het overmatig glimmen en voor de nacht meer verzorgend en hydraterend. Ik merk dat mijn huid rustiger is en straalt omdat hij nu zo gezond is, dus minder glim en meer glow!

Voor meer inspiratie en beeld bij wat ik doe, check mijn insta @kimberlyvanhoorn of website

Liefs Kimberly


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

 

Blog you zoen,

 

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply