Fashion

Hoe verloopt jouw zoektocht naar de perfecte laars?

7 EENVOUDIGE TIPS OM GELUKKIG EN GEZOND TE BLIJVEN TIJDENS COVID-19


De perfecte laars vinden: voor de een piece-of-cake, voor de ander een lastige zoektocht. Past die schoen wel bij mijn benen en figuur? Laarzen kunnen jouw look maken of breken. En laat dit artikel nou net in het teken staan om jouw benen optisch langer, slanker of korter te laten lijken. We got you girl! Benieuwd naar de lifehacks om jouw zoektocht naar de perfecte laars in een succes te laten eindigen? Lees dan vooral even verder.

Weet wat je wilt en wat je zoekt

We kennen het allemaal wel. Heb je krullen, dan wil je stijl haar. Heb je stijl haar, dan wil je krullen. Het gras bij de buren lijkt soms altijd groener, maar een vol, gezond en groen gazon in jouw tuin misstaat ook niet. Het vergt alleen een beetje aandacht. En, je moet weten wat wel of niet past. Waar de een de show steelt in een mooie enkellaars, kan dit bij jouw figuur misschien het tegenovergestelde effect creëren. Of andersom natuurlijk. Zorg er daarom voor dat je weet wat je staat of laat je vrijblijvend adviseren in een winkel.Ik wil optisch langere benen

Hoe verloopt jouw zoektocht naar de perfecte laars?

Wie wil er nou niet lange benen? Jammer genoeg zijn we niet allemaal geboren met de prachtige benen van Doutzen Kroes of Gigi Hadid, maar daar valt iets tegen te doen. Kies voor een laars met hak, zoals bijvoorbeeld de zwarte enkellaarsjes van Ziengs. Zo lijken je benen langer. Een andere trend die gaande is, zijn de jeans met hoge taille. Het is niet alleen comfortabel, maar je legt het accent ook op je taille. Combineer dit met een paar mooie hakken (lees: plateauzool kan ook) en je bent niet alleen super stijlvol, maar je benen lijken ook optisch langer. Dat is een win-win! Een ander mooi voorbeeld zijn de overknee boots. Super hip, stijlvol maar ook nog dé ideale hulptroef om wat groter te lijken. Zorg er wel voor dat de laarzen mooi aansluiten, want anders werkt het averechts.

Ik wil optisch kortere benen

Nederlandse vrouwen zijn over het algemeen gezegend met mooie lange benen. Ook de gemiddelde Nederlandse schoenmaat groeit in rap tempo. Wil je dat jouw benen optisch korter lijken? Dan kies je logischerwijs niet voor boots met hakken. Dat spreekt voor zich. Kies daarentegen voor een schoen met ronde neus, of een eyecatcher schoen met prints en kleuren. Hiermee verleg je de aandacht van je benen naar, je raadt het al, voeten. En een ronde schoenenneus zorgt ervoor dat je voeten en benen kleiner lijken. Daar is het je uiteindelijk om te doen! Ben je benieuwd wat voor laarzen Ziengs nog meer in het assortiment heeft? Gea van Glamview schreef een artikel over de cowboylaarzen.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply