Lifestyle

Nieuw: AromaSticks voor elke ‘mood’ een passende geurmix

Nieuw: AromaSticks voor elke ‘mood’ een passende geurmix

Voor elke ‘mood’ een passende geurmix met de nieuwe AromaSticks

Niets is zo krachtig én persoonlijk als de invloed van geuren. Ze doen wat met ons brein en wekken een bepaalde emotie op. Ons zogeheten ‘limbisch systeem’ gaat ermee aan de haal zodra de geurmoleculen de neusgaten bereiken. Specifieke en zorgvuldig uitgekiende
samenstellingen van geuren en dan met name biologische etherische oliën kunnen de geest echter ongelooflijk snel positief beïnvloeden. Tegen deze achtergrond zijn de nieuwe AromaSticks ontwikkeld.

Voor elke ‘mood’ een passende geurmix met de nieuwe AromaSticks

Geuren activeren dus het limbisch systeem in de hersenen. Dit is het gebied dat bepalend is voor de balans, stemmingen en emoties. Draaien, ruiken en genieten, dat is de basis van de AromaSticks. Het zijn neusinhalatoren met elk een unieke mix van uitsluitend 100% biologische etherische oliën. Elke Aromastick heeft zijn eigen uitwerking op lichaam en geest en bevat de geconcentreerde kracht van de natuur middels aromatherapie.

Nieuw: AromaSticks voor elke ‘mood’ een passende geurmix

 

Hoe werkt aromatherapie?
Aromatherapie is een samenvoeging van de woorden “aroma” en “therapie” en staat voor een therapeutische behandeling met behulp van geuren. Bij aromatherapie wordt gebruik gemaakt van essentiële oliën van kruiden, bloemen, bomen, wortels en andere delen van planten. Ze werken bij lichamelijke en mentale klachten. Ze ondersteunen het lichaam en de psyche op een holistische manier bij het zelfgenezend vermogen.

Made in Zwitserland
De handige AromaSticks zijn afkomstig uit Zwitserland. Twee jonge Zwitserse ondernemers kwamen op het idee van een persoonlijke inhalator met geuren van 100% biologische etherische oliën. Ze ontwikkelden verschillende geuren en lieten deze ook wetenschappelijk testen, met positieve uitkomsten. Belangrijk was daarbij de hoge concentratie van de geuren. Want als je geur gewoon in de lucht spuit, is het niet meer dan aangenaam, het doet echter verder niets met je. Zo ontstond het idee van AromaSticks. Als je het inhaleert via de neus middels de stick inhalators, komen de geurmixen direct bij het limbisch systeem, om daar hun positieve werking te doen.

Gepatenteerde filtertechnologie met pure natuurkracht
Het stickmechanisme van de AromaSticks heeft een gepatenteerde filtertechnologie, waardoor de geconcentreerde geurmixen volledig geïnhaleerd worden. Dat gaat maar liefst drie keer effectiever dan de geuren in de omgeving. Daarom voel je meteen het positieve effect ervan op je emoties en dat werkt door in het lichaam. Met de AromaSticks heb je de kracht van de natuur altijd bij de hand. Ze zijn puur, effectief en heel gemakkelijk om onderweg mee te nemen en altijd bij je te hebben. Er zijn zes verschillende AromaSticks. Drie versies hebben een ontspannend effect (Balance, Calm & Relax) en drie andere hebben een opwekkend effect (Focus, Energy & Refresh).

AromaStick RELAX
Voel je de dagelijkse druk en wil je af en toe gewoon even lekker ontspannen? AromaStick Relax helpt je daarbij. Deze stick bevat een mix van biologische lavendelolie, mandarijnolie en vetiverolie. Deze combinatie zorgt voor positief denken, kalmte en innerlijke rust. Deze Aromastick is ook ideaal om vlak voor het slapen te inhaleren. Je wordt er rustiger van en het helpt daardoor bij het sneller inslapen.

AromaStick CALM
Er zijn van die dagen dat je tussendoor wel wat kalmering en rust kunt gebruiken. Daarvoor is de Aromastick Calm perfect geschikt. Deze bevat biologische bergamotolie, citroenolie, cederhoutolie, Clary sage olie en vetiverolie. Door het kalmeren en gerust stellen van je geest, zorgt AromaStick Calm ervoor dat je onder alle omstandigheden rustig en beheerst blijft.

AromaStick BALANCE
Voel je je uit balans? AromaStick Balance helpt je lichaam en geest om als eenheid te functioneren en zo je innerlijke balans te bewaren. Deze mix met biologische pepermuntolie, cypresolie, geraniumolie en gemberwortelolie werkt tegelijkertijd stimulerend én ontspannend. Het zorgt voor rust, controle en evenwicht. Aanvankelijk overheerst de pepermuntolie, maar deze maakt je hoofd al snel fris, helder
en daardoor meer ontspannen.

AromaStick ENERGY
Ben je futloos en heb je dus geen energie? Of wil je een extra boost tijdens het sporten? AromaStick Energy geeft je die extra stimulans dankzij biologische pepermuntolie, grapefruitolie en rozemarijnolie. AromaStick Energy zorgt ook voor meer energie, motivatie en mentale kracht.

AromaStick REFRESH
Niets verfrist de zintuigen meer dan de melange van eucalyptus en menthol in AromaStick Refresh. Deze Aromastick is ideaal in benauwde omgevingen, bij verkoudheid of bij koud weer. Het zorgt direct voor een gevoel van een koele, vrije ademhaling. De stick werkt verfrissend op de geest en verkoelend als deze oververhit is op drukke dagen.

AromaStick FOCUS
Sommige momenten of activiteiten vragen je volle concentratie. Dan komt AromaStick Focus dus goed van pas. Deze stick met biologische pepermuntolie, rozemarijnolie en kaneelschorsolie helpt je om je aandacht aan te scherpen en je geest weer helder te krijgen. Hiermee houd je ze goed op een rijtje als het gaat om aandacht, helderheid en concentratie.

Distributie, adviesverkoopprijzen en meer informatie:
De AromaSticks worden gedistribueerd door VEDAX International B.V. uit Bussum.
Advies verkoopprijzen: Losse AromaSticks: € 8,99
 Set van 3 stuks AromaSticks (Relax, Calm en Balance of Refresh, Focus, Energy) € 19,99/set
De producten zijn verkrijgbaar via diverse drogisterijen en via: www.vedax.nl


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply