Food

Teisseire: nieuwe siropen Mojito en Pina Colada

Teisseire's nieuwe siropen in Mojito en Pina Colada

Teisseire: nieuwe siropen Mojito en Pina Colada. Haal de zomer in huis met Teisseire’s nieuwe siropen in Mojito en Pina Colada

Staycation mocktails: breng het vleugje Franse flair naar Nederland

Ondanks de opening van buitenlandse grenzen, blijven veel Nederlanders dit jaar in eigen land. In het kader van staycation, biedt Teisseire thuisblijvers een ultiem vakantiegevoel met de introductie van twee nieuwe 0% suiker siropen: Mojito en Pina Colada. Ben jij nog in dubio over jouw vakantieplannen? Geen zorgen, zit lekker achterover en haal de Franse Rivièra naar Nederland. De nieuwe siropen verrijken water eenvoudig en snel met een verfrissende smaak. Wil je uitpakken? Verander in een handomdraai jouw limonade in een tropische cocktail zonder alcohol en zonder suiker. Teisseire heeft een een aantal recepten om jouw favoriete drankje zelf te maken en aan elk alledaags moment een beetje ‘joie de vivre’ toe te voegen.

Een vleugje Franse flair

Het ontstaan van het Franse Teisseire gaat dit jaar precies driehonderd jaar terug. Met hun ervaring in het maken van unieke smaken brengen zij deze zomer twee nieuwe varianten uit: Mojito en Pina Colada. Elke variant is geschikt voor dagelijks gebruik; ‘s middags in het zonnetje met een limoentje voor de kids of ‘s avonds met vrienden en een vleugje rum. De 0% suiker siropen voegen een natuurlijke frisheid toe aan je drankje, wat je doet denken aan een zwoele zomer aan de Franse kust.

Ze voegen eenvoudig en snel een verfrissende smaak toe aan water, en zijn daarnaast ideaal als basis ingrediënt om drankjes mee te mixen. En dat zonder alcohol en zonder suiker. Samen bieden deze smaken een frisse, fruitige en natuurlijke ervaring, met een vleugje Franse flair.

3x zomerse mocktail recepten

Teisseire zet de recepten van haar mock- en cocktail toppers, met de nieuwe 0% suiker siropen Pina Colada en Mojito, op een rijtje:

  • Virgin Mojito: Voeg 30 ml Teisseire Mojito toe, top het af met 120 ml bruisend water en voeg voor een verfrissende smaak nog een takje munt er aan toe. Geen kind of zwangere vriendin in de buurt? Wanneer je 30 ml rum toevoegt heb je een echte Mojito, score!
  • Pina Colada Fizz: Voeg 30 ml Teisseire Pina Colada toe en top het af met old school 7UP of Sprite. Met een simpel recept een mocktail in handomdraai.
  • Cold Brew Mojito: Behoefte aan een opkikker? Maak een mocktail met 30 ml Teisseire Mojito, voeg 120 ml koud gezette koffie toe en voeg een takje munt toe voor de finishing touch.

Teisseire's nieuwe siropen in Mojito en Pina Colada

Schenk bij deze recepten alle ingrediënten in een met ijs gevuld glas en roer door. Et voilà!

Adviesprijzen en beschikbaarheid

Teisseire 0% suiker is een heerlijke siroop gemaakt met vruchtensap zonder suiker, kunstmatige kleur- of smaakstoffen. Helemaal mooi: een glas water met 0% suiker siroop bevat geen calorieën. Met één fles maak je maar liefst 6 tot 7,5 liter limonade.

Teisseire's nieuwe siropen in Mojito en Pina Colada

Een overzicht van de nieuwe Teisseire Pina Colada en Mojito 0% suiker siropen:

  • Teisseire Pina Colada, 0,6l, € 3,09*
  • Teisseire Mojito, 0,6l, € 3,09*

De Pina Colada en Mojito smaken van Teisseire zijn vanaf nu landelijk verkrijgbaar in de supermarkt.

Over Britvic 

Britvic is een van de belangrijkste bedrijven voor frisdrankmerken in Europa. Het bedrijf werkt met zijn eigen toonaangevende merkenportfolio, waaronder Robinsons, Tango, Drench, J2O en Fruit Shoot, en ook met merken van PepsiCo, zoals Pepsi, 7UP, Mountain Dew, London Essence en Mathieu Teisseire. Deze laatste worden door Britvic geproduceerd en verkocht in Groot-Brittannië (‘GB’) en Ierland op basis van exclusieve overeenkomsten met PepsiCo. In GB is Britvic de grootste leverancier van niet-koolzuurhoudende frisdrankmerken en de nummer twee-leverancier van koolzuurhoudende frisdrankmerken. Britvic is marktleider in Ierland met merken zoals MiWadi en Ballygowan, en in Frankrijk met merken zoals Teisseire en Moulin de Valdonne. Momenteel is Britvic bezig door middel van export, licenties en franchiseovereenkomsten zijn bereik uit te breiden naar andere gebieden. Britvic staat genoteerd aan de London Stock Exchange onder de code BVIC.  www.britvic.com


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply