Travel

Arnhem: Wine, dine and sleep in heaven bij The Church in Arnhem

Wine, dine and sleep in heaven bij The Church in Arnhem

Wine, dine and sleep in heaven bij The Church in Arnhem
Totaalbeleving bij nieuw trendy boutique hotel, cocktailbar en restaurant
Het gloednieuwe hotel en restaurant The Church in Arnhem is dé place to be in het oosten van Nederland! Onlangs heeft het haar deuren geopend in een oude Lutherse kerk. Deze is met veel aandacht voor details verbouwd tot een hip boutique hotel met restaurant en cocktailbar. Of je nu komt drinken, eten of slapen, bij The Church worden al je zintuigen geprikkeld. Niet alleen bij de gerechten lik je je vingers af, ook de inrichting is bijzonder. Veel oude elementen van de kerk zijn behouden gebleven en
de muurschilderingen en kleuren spatten van de muren af. De sfeer is laidback en classy. Nip aan een cocktail, bestel het Chef Experience menu en slaap in een zwevende hotelkamer.

Boutique hotel met unieke zwevende kamers
Het boutique hotel van The Church is ‘one of a kind’. Hier droom je namelijk weg met uitzicht
op het fantastische kerkplafond, terwijl je zicht hebt op de mooie schilderingen. In totaal heeft het hotel 14 kamers, waarvan 8 zwevende in het middenschip van de kerk. Het zijn echte blikvangers, met een open badkamer en luxe inrichting. Het eigentijdse design en comfort gaan moeiteloos samen met de historische elementen van het gebouw. Naast de zwevende kamers zijn er zes intieme chambre d’hôtes in de voormalig kosterswoning. Met de draaiende trappen waan je je hier zelfs in Parijs. Alle ingrediënten voor een vredige nachtrust en onvergetelijk verblijf zijn bij The Church aanwezig. De volgende ochtend begin je je dag heerlijk relaxed in hartje Arnhem.


Wine, dine and sleep in heaven bij The Church in Arnhem

Eten en cocktails drinken in het hart van de kerk
Bij The Church worden de sterren van de hemel gekookt. De cocktailbar en open keuken
staan in het midden van de kerk. Aan tafel kun je kiezen uit een Chef Experience menu, dat bestaat uit 6, 9 of 12 gerechten, of eet je á la carte. Er wordt veel gebruikgemaakt van vis en schaal- en schelpdieren, maar je vindt ook vlees- en vegetarische gerechten terug op het menu. Gastvrouw Janiek van den Broeck en Chef Bart Leussink en het team brengen gastvrijheid en ervaring met passie over op de gasten. Voor of na het diner ben je welkom aan de bar en in de lounge voor een goddelijke cocktail of ander heerlijk drankje.

Wine, dine and sleep in heaven bij The Church in Arnhem


Wine, dine and sleep in heaven bij The Church in Arnhem

Spectaculaire totaalbeleving
Een superluxe allure, oprechte persoonlijke aandacht voor gasten en zinnenprikkelend: dat is
The Church. De combinatie van het hotel, restaurant en de bar/lounge zijn een echte totaalbeleving. Iedereen is welkom bij The Church om een avond te komen fijnproeven, een bijzondere overnachting te beleven, een geweldig feest te geven of een inspirerende zakelijke meeting te organiseren. Feels like heaven! Je bent alvast gewaarschuwd: de kans is groot dat je al snel weer uitkijkt naar een volgend bezoek.

Wine, dine and sleep in heaven bij The Church in Arnhem


Wine, dine and sleep in heaven bij The Church in Arnhem

Over HIM+
The Church maakt onderdeel uit het HIM+. Achterhoekse gastvrijheid en horecaconcepten met een verhaal, dat is waar de Horeca Inspiratie Maatschappij (HIM+) voor staat. Het is de moedermaatschappij van verschillende food- en hotelconcepten in deze regio, waaronder The Church, Villa Ruimzicht en Hotel de Wereld. Daarnaast wil HIM+ de schoonheid van de Achterhoek aan nog meer mensen laten zien. En laten zien waarom rust, ruimte en hartelijkheid zo goed gecombineerd worden met de ‘alles komt goed’-mentaliteit, want dat is waar het in deze regio om draait.

Meer informatie over The Church
Adres: Spoorwegstraat 10, 6828 AS, Arnhem
Telefoon: 026-2148800


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply