Food

Boek report: Less is More van Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma- Alleen Puur

Less-is-more-Sascha-de-boer-kookboek-alleenpuur-©Kim-buining-fotografie

Ik ben een fanatieke thuiskok en levensgenieter pur sang. Ik probeer altijd met passie en gevoel te koken voor familie en vrienden. Ik vind het heerlijk om tevreden gezichten te zien aan tafel en dat iedereen aan het genieten is. Mijn kunst is om iets op tafel te zetten dat uitblinkt in eenvoud. Van Kim kreeg ik het prachtige nieuwe kookboek Less is More van Jacob-Jan Boerma i.s.m. Sacha de Boer en ging mijn kookhart sneller kloppen.

Less is More:

Het eerste wat me opviel was: Dat het boek er erg mooi uit ziet en van goede kwaliteit is. De omslag is heel clean en sereen, net als de foto’s van de gerechten in het boek, die eruit zien als stillevens. Ook voor de vormgeving is duidelijk het thema Less is More gebruikt. Ik houd ervan. De titel spreekt mijn kookhart gelijk aan.

Ik schreef op Alleenpuur.nl een artikel over dit bijzondere kookboek.

Foto

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply