Lifestyle

De leukste manieren om jullie jubileum te vieren

Hoe combineer je een pet met verschillende kledingstijlen voor een modieus effect?

Of jullie nou pas een jaar samen zijn of misschien al wel tien jaar, elk jubileum is het waard om gevierd te worden. Buiten dat het ook erg leuk is om samen iets te vieren, is het vieren van een jubileum ook erg goed voor jullie relatie. Stilstaan bij de belangrijke momenten jullie relatie zorgt er namelijk voor dat je de relatie blijft waarderen. Je kunt hierdoor elk jaar even terugkijken op hoe het allemaal begonnen is en wat jullie allemaal hebben meegemaakt afgelopen jaren samen. Hierdoor zal de liefde voor elkaar alleen maar groter worden. Dus staat jullie jubileum op de planning, maar weten jullie nog niet zo goed wat jullie hiervoor kunnen doen? Lees dan vooral even verder voor de beste tips.

Verras elkaar 

Allereerst is het een leuk idee om elkaar op deze dag even te verrassen met iets leuks. Koop bijvoorbeeld een leuk cadeautje voor elkaar of schrijf een lief kaartje waarin jullie je gevoelens naar elkaar uiten. Mocht je nou niet zoveel inspiratie hebben voor een verrassing, dan zit je altijd goed met een mooie bos rozen. Rozen bestellen kun je van tevoren al doen en deze worden dan gewoon op het juiste moment bij je thuis bezorgd. Kleine moeite voor een mooi gebaar dat erg gewaardeerd zal worden.

Ga een weekendje weg

Een jubileum vieren is een goed excuus om even lekker een weekendje weg te kunnen. Boek een mooi hotel in een leuke stad en ga er even samen tussenuit. Niets is fijner dan samen door een mooie stad struinen, lekker op een terrasje te zitten en dan ‘s avonds lekker kunnen genieten in een mooie hotelkamer. Wil je extra uitpakken? Boek dan eens een keer een suite in plaats van een normale hotelkamer. Deze kamers zijn uiteraard wel wat duurder, maar dit is het geld zeker waard. Met een suite kun je namelijk optimaal gebruik maken van je nachtje weg en heerlijk genieten van een bubbelbad samen. Helemaal als jullie dit thuis niet hebben, is dit zeker het moment om jezelf even die luxe te gunnen. 

De leukste manieren om jullie jubileum te vieren

Hou het simpel

Mochten jullie nou niet zo romantisch aangelegd zijn, dan kunnen jullie het ook gewoon simpel houden. Spreek bijvoorbeeld met elkaar af om in ieder geval de avond vrij te houden om deze samen door te kunnen brengen. Zoek samen eens een lekker recept uit en duik te keuken in. Een jubileum hoeft niet perse groots gevierd te worden, maar om nou op deze dag aan de AVG maaltijd te gaan is ook zonde. Lekker samen koken zorgt ervoor dat jullie toch een avondje lekker samen bezig zijn en uiteindelijk nog heerlijk kunnen eten ook. Mocht je nou echt geen zin hebben om iets te doen, dan kun je ook altijd nog gewoon een leuke film uitzoeken en lekker naast elkaar op de bank kruipen. Hoe jullie het vieren maakt uiteindelijk ook niet uit, als jullie maar samen even stilstaan bij dit mooie moment. Het is zeker iets om te koesteren en trots op te zijn namelijk!


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply