Beauty

NAÏF NATURAL SKINCARE, Geen rotzooi, geen poespas

NAÏF NATURAL SKINCARE

Een gezonde huid, whilst saving the planet met NAÏF NATURAL SKINCARE. Een juiste skincareroutine kiezen kan best lastig zijn. Al die verschillende producten doen iets anders voor je huid, je moet rekening houden met verschillende huidtypes, zelfs seizoenen spelen mee en voor je het weet heb je een skincare routine van meer dan acht stappen. Totaal niet nodig vindt Naïf. Naïf gebruikt alleen ingrediënten die doen wat ze beloven. Niets meer, niets minder. De Naïf Natural Skincare routine bestaat uit vierproducten, dus vier stappen. Zo simpel kan het zijn. Let’s cut the crap.Bij huidverzorging kan je misleid worden door valse claims en moeilijke ingrediënten. Bij Naïf hoef je je geen zorgen te maken over wat je op je gezicht smeert. Geen rotzooi, geen poespas. Gewoon goede natuurlijke producten gemaakt van natuurlijke ingrediënten, en daarmee bedoelden we ook de verpakking. De tubes zijn namelijk gemaakt van suikerriet. Let’s cut the plastic crap.

Voor onder de boom

Een zorgeloze kerst? Met de gezichtsverzorging cadeauset (€ 49,95) heb je het helemaal voor elkaar. Jij blij en de krijger nóg blijer. De cadeauset bevat drie van de vier producten van de Naïf skincare lijn. De dag- en nachtcrème en de face scrub. Met dit cadeau zit je altijd goed. Is iemand echt heel lief geweest, dan geef je de face wash er ook bij.

VIER STAPPEN VOOR DIE ULTIEME GLOW

NAÏF NATURAL SKINCARE
 1. Scrub
  De Naïf Circulaire Face Scrub € 14,95 reinigt de huid én draagt bij aan een betere wereld. De gezichtsscrub is het eerste product waarbij gebruik wordt gemaakt van natuurlijke kalkkorrels die uit het Amsterdamse drinkwater komen. Bij het douchen verdwijnt de kalk weer in het putje, om het vervolgens weer uit het water gefilterd te worden. Dit maakt de scrub circulair. En niet onbelangrijk: zacht voor de huid.

 2. Cleanse
  Reinig je huid met de Naïf Reinigende Face Wash € 14,95. Je huid heeft een hoop te verduren overdag (bacteriën, make-up, luchtvervuiling, …). Daarom maak je je huid het gelukkigst met een milde cleanser. De face wash heeft zonnebloemolie als basis en gebruik je als cleanser en make-up verwijderaar.

 3. Hydrateer
  Met de Naïf Nurturing Day Cream € 22,95 kom je goed voor de dag. Een natuurlijke dagcrème met avocado olie die de huid soepel, gezond en gehydrateerd houdt. De crème is rijk aan antioxidanten en beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf met een natuurlijke SPF6 uit tomatenextract.

 4. Herstel
  Na het reinigen, ondersteun je je huid met de Naïf Nurturing
  Night Cream € 22,95. ‘s Nachts is je lichaam en dus ook je huid
  druk bezig om zich te herstellen, een beetje hulp kan geen kwaad. De verzorgende combinatie van zoete amandelolie, macademia- extract en shea butter helpt bij het reguleren en optimaliseren van de vochtbalans in je huid. Lekker smeren dus.

Oja, dan dit nog:
In veel skincare producten, zitten microplastics verwerkt. Deze minuscule stukjes plastic, zijn te klein voor een zuiveringssysteem en komen via het doucheputje in de zee terecht. Plastic Soup Foundation heeft als doel om microplastics in verzorgingsproducten te verbieden, zodat deze niet meer in het milieu terechtkomen. Naïf is de eerste Business Angel van de Plastic Soup Foundation. Dat betekent dat Naïf een Zero Plastic Inside Brand is.

‘’Wat ik essentieel vind is dat ik gezonde producten gebruik. Naast goed eten is dat minstens net zo belangrijk voor je lijf, als je het mij vraagt. Want de huid is het grootste orgaan van ons lichaam.’’
– Rens Kroes


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like